Csodák márpedig nincsenek - vendégposzt

Ilyen is először van ezen a blogon.

Strigo, a Stretford End alapító-főszerkesztője billentyűzetet ragadott a tegnapi futballcsoda után, ugyanis a többséggel ellentétben azért egy-két dolgon felhúzta a szemöldökét és nem volt rest leírni mindezt.

Vendégposzt következik.

barca suarez neymar champions league aytekin

0 Tovább

Futball a képkockákon

A futball tételesen is a világ legnépszerűbb sportja, óriási ereje van földünk minden szegletében, így nincsen olyan filmrendező, akinek egyszer legalább ne futna át a fején, hogy milyen jó is lenne filmet rendezni róla vagy legalább némileg becsempészni az aktuális alkotásba. Lássunk néhány jól és néhány kevésbé jól sikerült darabot, továbbá néhány érdekességet ezen művek kapcsán.
film foci vinnie jones eric cantona beckham

0 Tovább

A FUTBALL JÖVŐJE - PODCAST II.

Legújabb rovatomban a futball aktuálisan legérdekesebb témáiról szeretnék beszélgetni vendégeimmel.

Ezúttal Beyonder társaságában elmélkedtem a futball elképzelhető szabályváltozásairól, ami meghatározó pont lesz az elkövetkezendő évtizedekben kedvenc labdajátékunkban.

Narancssárga lap, időmegállítás, negyedik-ötödik csere, rávezetős büntetők, lesszabály módosítása és sok minden más. 

Jó szórakozást!

0 Tovább

Fókuszban a videóbíró - Podcast I.

Legújabb rovatomban a futball aktuálisan legérdekesebb témáiról szeretnék beszélgetni vendégeimmel. Legelső alkalommal Kele Jánossal elmélkedtem a videóbíróról, ami alighanem az egyik legfelkapottabb téma manapság az európai futball életében.

Mindannyian tudjuk, hogy csak pár év választ el attól, hogy ennek bevezetése gyökeresen változtassa meg a futballt. Kérdés, hogy vajon jól csinálják-e? 

Jó szórakozást!

0 Tovább

A Kínai futballpiacról még egy kicsit...

Az idei év elején a Digi Sport Reggeli Start című műsorában szerepeltem, ám sajnos nem jutott elég idő beszélgetni bizonyos pontjairól a kínai átigazolási őrületnek. Így szeretném most tömören összefoglalni, kiegészíteni azt.

0 Tovább

stanley says

blogavatar

Gondolataim írásos kivetülése. A bolygó neve: Futball.