A Bajnokok Ligája vége

Régóta érik bennem ez az írás, de a tegnapi döntő óta teljesen biztos vagyok abban, hogy elkezdhetünk a Bajnokok Ligája végéről beszélni és a sorozat 25 éves történelme után kimondhatjuk, hogy brutális reformra szorul a BL, ahogy egyébként az Európa Liga is.

0 Tovább

Angol BL győztestől nem kell félnetek

Ideje egy rövid poszt erejéig újra beszélgetni az angol foci és a Bajnokok Ligája kapcsolatáról. A szezon elején röviden összefoglaltam, hogy mekkora erővel bír a Premier League, majd a későbbiekben a Bajnokok Ligája képzeletbeli reformját is zászlómra tűztem, most erről a két témáról írnék egyszerre. Fókuszban azzal, hogy miért nem jósolok esélyt annak, hogy angol csapat mostanság BL-t nyerjen.

0 Tovább

Csodák márpedig nincsenek - vendégposzt

Ilyen is először van ezen a blogon.

Strigo, a Stretford End alapító-főszerkesztője billentyűzetet ragadott a tegnapi futballcsoda után, ugyanis a többséggel ellentétben azért egy-két dolgon felhúzta a szemöldökét és nem volt rest leírni mindezt.

Vendégposzt következik.

barca suarez neymar champions league aytekin

0 Tovább

Futball a képkockákon

A futball tételesen is a világ legnépszerűbb sportja, óriási ereje van földünk minden szegletében, így nincsen olyan filmrendező, akinek egyszer legalább ne futna át a fején, hogy milyen jó is lenne filmet rendezni róla vagy legalább némileg becsempészni az aktuális alkotásba. Lássunk néhány jól és néhány kevésbé jól sikerült darabot, továbbá néhány érdekességet ezen művek kapcsán.
film foci vinnie jones eric cantona beckham

0 Tovább

A FUTBALL JÖVŐJE - PODCAST II.

Legújabb rovatomban a futball aktuálisan legérdekesebb témáiról szeretnék beszélgetni vendégeimmel.

Ezúttal Beyonder társaságában elmélkedtem a futball elképzelhető szabályváltozásairól, ami meghatározó pont lesz az elkövetkezendő évtizedekben kedvenc labdajátékunkban.

Narancssárga lap, időmegállítás, negyedik-ötödik csere, rávezetős büntetők, lesszabály módosítása és sok minden más. 

Jó szórakozást!

0 Tovább
«
1234

stanley says

blogavatar

Gondolataim írásos kivetülése. A bolygó neve: Futball.