Fókuszban a videóbíró - Podcast I.

Legújabb rovatomban a futball aktuálisan legérdekesebb témáiról szeretnék beszélgetni vendégeimmel. Legelső alkalommal Kele Jánossal elmélkedtem a videóbíróról, ami alighanem az egyik legfelkapottabb téma manapság az európai futball életében.

Mindannyian tudjuk, hogy csak pár év választ el attól, hogy ennek bevezetése gyökeresen változtassa meg a futballt. Kérdés, hogy vajon jól csinálják-e? 

Jó szórakozást!

0 Tovább

A Kínai futballpiacról még egy kicsit...

Az idei év elején a Digi Sport Reggeli Start című műsorában szerepeltem, ám sajnos nem jutott elég idő beszélgetni bizonyos pontjairól a kínai átigazolási őrületnek. Így szeretném most tömören összefoglalni, kiegészíteni azt.

0 Tovább

A Bajnokok Ligája teljes reformja elengedhetetlen!

A Manchester United, ha nem is simán, de vereséget szenvedett Rotterdamban, Mourinho nyolc helyen változtatott a Manchester City elleni kezdőhöz képest, ráadásul de Gea és Pogba kezdőbe kerülése is némileg indokolatlan volt. De miért is kerül ez most szóba? Mert láthatólag az Európa Liga minden vonzerejét elvesztette és a spanyol, portugál csapatokon kívül már a sorozat kezdete óta nem igazán izgat senkit. Ők azok a gárdák, akik a Bajnokok Ligájában nem tudnak kiteljesülni, így "jó lesz a szamár is" alapon próbálkoznak egy sorral lentebb. A folytatás után a Bajnokok Ligája reformjára teszek kísérletet, ami természetesen csak az én gondolatszüleményem.

europa league champions league football reform

0 Tovább

Bukás, a futball természetes velejárója

A bukás egy sportoló életében olyan természetes, mint a levegő,ami néha sajnos tele van szmoggal. A most véget ért Olimpia is pontosan ezt bizonyítja. Az alábbiakban, már-már felsorolásszerűen összegyűjtök néhány olyan esetet, ami talán a legerősebbek közül való.

bukas brazil cruyff worldcup

0 Tovább

Kezdődik a Premier League - Dőlnek a rekordok

A mai napon újra berobban a Premier League a futball világába és a nyáron látott változások olyan folyamatokat indítanak el, ami az angol bajnokságot nagyon rövid idő alatt, végleg a világ legtetejére fogja emelni. Hogy miért, azt a továbbiakban meg is indoklom.

premier league money tv

0 Tovább

stanley says

blogavatar

Gondolataim írásos kivetülése. A bolygó neve: Futball.