Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bukás, a futball természetes velejárója

A bukás egy sportoló életében olyan természetes, mint a levegő,ami néha sajnos tele van szmoggal. A most véget ért Olimpia is pontosan ezt bizonyítja. Az alábbiakban, már-már felsorolásszerűen összegyűjtök néhány olyan esetet, ami talán a legerősebbek közül való.

bukas brazil cruyff worldcup

0 Tovább

Kezdődik a Premier League - Dőlnek a rekordok

A mai napon újra berobban a Premier League a futball világába és a nyáron látott változások olyan folyamatokat indítanak el, ami az angol bajnokságot nagyon rövid idő alatt, végleg a világ legtetejére fogja emelni. Hogy miért, azt a továbbiakban meg is indoklom.

premier league money tv

0 Tovább

Az európa bajnokságok lebonyolításának története

Miután az EB lebonyolítása már megváltozott, a legfrissebb hírek szerint pedig 2026-tól a VB mezőnye is kibővül és természetesen ez alapvető változásokat hoz magával, úgy gondoltam érdemes lenne utánanézni milyen rendszerekben zajlottak a legnagyobb válogatott tornák. Először az Európa bajnokságok küzdelmeivel kezdeném ezt a sorozatot.

euro history

0 Tovább

Idegen pályán mindig nehezebb vagy mégsem?

Minden futballista rémálma idegenben játszani vagy mégsem? Mit jelent valakinek a hazai pálya előnye és mit jelent vendégségbe látogatni? A bejegyzés a Reblog sprint, idegen című témájára reflektál, és sajátos módon mutatja be azt, hogy valójában miben is különbözik évszázadok óta a jól megszokott gyeptől távol futballozni.

idegen away

0 Tovább

Azok a fránya tizenegyesek...

A mai nap témája a büntetőpárbaj lesz, amely mindig oly' kegyetlen, mégis tömegek várják a sokszor már unalmasnak tűnő hosszabbítás perceiben, ahol már egyik fél sem mer kockáztatni, amikor már minden láb az utolsó lépéseket teszi és végül nekiveselkedik az ismereretlen ismerősnek. A tizenegyespárbajoknál mennybe mennek kapusok, míg mások a földre kerülnek, hibáznak a legnagyobb sztárok és az utolsó pillanatokban pályára lépett, bemelegítetlen lábak döntik el az idegőrlő csatákat. Lássuk miként alakult ennek az egész őrületnek a története és felidézzük a legemlékezetesebb párbajokat is.

penalties bloodyhell lifeisagame

0 Tovább

stanley says

blogavatar

Gondolataim írásos kivetülése. A bolygó neve: Futball.