Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Bajnokok Ligája teljes reformja elengedhetetlen!

A Manchester United, ha nem is simán, de vereséget szenvedett Rotterdamban, Mourinho nyolc helyen változtatott a Manchester City elleni kezdőhöz képest, ráadásul de Gea és Pogba kezdőbe kerülése is némileg indokolatlan volt. De miért is kerül ez most szóba? Mert láthatólag az Európa Liga minden vonzerejét elvesztette és a spanyol, portugál csapatokon kívül már a sorozat kezdete óta nem igazán izgat senkit. Ők azok a gárdák, akik a Bajnokok Ligájában nem tudnak kiteljesülni, így "jó lesz a szamár is" alapon próbálkoznak egy sorral lentebb. A folytatás után a Bajnokok Ligája reformjára teszek kísérletet, ami természetesen csak az én gondolatszüleményem.

europa league champions league football reform

0 Tovább

Az európa bajnokságok lebonyolításának története

Miután az EB lebonyolítása már megváltozott, a legfrissebb hírek szerint pedig 2026-tól a VB mezőnye is kibővül és természetesen ez alapvető változásokat hoz magával, úgy gondoltam érdemes lenne utánanézni milyen rendszerekben zajlottak a legnagyobb válogatott tornák. Először az Európa bajnokságok küzdelmeivel kezdeném ezt a sorozatot.

euro history

0 Tovább

Miért sok a 24 válogatott az európa bajnokságon?

Platini saját kreálmányának megvalósulását már nem élhette meg az UEFA elnöki székében, a jelenleg is zajló Európa bajnokság 24 válogatottal rajtolt el június 10-én. Megvizsgálom, hogy véleményem szerint milyen hatása volt a komoly létszámemelésnek és mi lehet a sorsa a jövőre nézve ennek a lebonyolítási rendszernek.

euro2016 stanleykubrick 24

0 Tovább

stanley says

blogavatar

Gondolataim írásos kivetülése. A bolygó neve: Futball.